Poděkování kyticí

Řekněte své děkuji květinou

Darování květin, je skvělým způsobem jak vyjádřit své uznání a říci děkuji. Je hned několik důvodů, kdy darovat kytku jako uznání a poděkování na které mnozí zapomínají. Pokud navíc doplníte kytici krátkým psaníčkem, můžete si být jistí, že květina jistě splní svůj význam. Dnešní článek vám pomůže najít perfektní kombinaci květin pro situace, které si zaslouží děkovné gesta jak vaším přátelům, rodičům nebo také učitelům či poděkování za podporu v nelehkých situacích.

 

Poděkování kamarádům

Kamarádi jsou nedílnou součástí našich životů a proto si zaslouží naše díky.

Díky za to, že při nás stojí i v těch nejdůležitějších životních situacích.

Díky za to, že jim můžeme zavolat o půlnoci a oni nás bez připomínek vyslechnou.

Díky za to, že právě oni nás přijímají přesně takové jací jsme, mají nás rádi se všemi chybami, náladami a i přesto, že často nemáme zrovna svůj den.

Díky za skvělé vzpomínky, které bez bez nich nikdy nemohly vzniknout a časem si vždy uvědomíme, že právě vzpomínky jsou to nejcennější, co si z každého opravdového přátelství odnášíme.

 

A jakými květinami vyjádřit děkuji právě našim přátelům? V tento moment je dobré zvolit květy symbolizující přátelství. Mezi ně bezpochyby patří žluté růže, kosatce, slunečnice, ale také chryzantémy. Chybu rozhodně neuděláte ani při volbě oblíbené květiny vašeho kamaráda či kamarádky, naopak tím tento vzácný okamžik uděláte ještě výjimečnější.

 

Poděkování rodičům

Naši rodiče jsou v našich životech opravdu jedinečné osoby, proto si také zaslouží vyjádření našeho díky hned v několika situacích. V našich životech jsou bez váhání jedni z nejdůležitějších, kteří nás formují od úplného začátku a proto je vhodné ocenit jejich úsilí, lásku a čas, který nám doposud věnovali. Můžete poděkovat hned  za několik činů, které pro vás za svůj život udělali.

Díky za život, který jste mi dali.
Díky za nezapomenutelné dětství plné lásky, vzpomínek a nezapomenutelných zážitků, které si do dospělosti odnáším.
Díky za skvělý vzor do mého budoucího života v roli rodiče.

Díky za veškerou lásku a pomoc, kterou jste mi věnovali v nelehkých chvílích.

Díky za rady do života, které jsem možná v danou chvíli neocenil, ale s odstupem času si uvědomuji jak jsou pro mě nyní významné.

 

Pro vaše rodiče je vhodné zvolit květy, které symbolizují rodinu a rodinné vztahy. Mezi takové patří například kopretiny, petrklíče a nebo nádherné tygří lilie. Právě tyto druhy jsou skvělým poděkováním pro vaše rodiče.

 

Poděkování učitelům

Učitelé stejně tak jako naši kamarádi a rodiče hrají významnou roli v našich životech. Už od útlého dětství s námi prochází životem a tráví s námi podstatnou část našich životů. Učitelé nás mohou inspirovat, probouzet v nás naši zvědavost a inteligenci. Proto právě i oni si zaslouží naše uznání a děkuji. Vaše poděkování může vypadat následovně.

Díky za vhled do života, který jsem díky vašim hodinám získal.

Díky za kvalitní přípravu, která mě připravila nejen do dalších ročníků, ale také do osobního života.

Díky za disciplínu a píly, kterou jste v nás pomohl/pomohla probudit.

Díky za krásná školní léta, na které budeme všichni ještě dlouho rádi vzpomínat.

Díky za neustálou podporu a povzbuzení v nelehkých chvílích.

 

Škála květin, kterými učitelům nejlépe vyjádříte vaši vděčnost, je opravdu široká. Ale například purpurové kosatce jsou symbolem moudrosti a právě díky tomu, vám dokážou pomoci vyjádřit vaši myšlenku poděkování o něco hlouběji. Chybu ale neuděláte ani různě barevnými tulipány, orchidejemi nebo například gerberami.

 

Poděkování za podporu

A v neposlední řadě také trochu obecnější poděkování za podporu pro kohokoliv kdo při vás stál a věřil vám, když vám všichni ostatní vaše možná na první pohled šílené a troufalé rozhodnutí vymlouvali. Nebo jen tak pro kohokoliv, ke komu cítíte vděčnost a pokoru. Té je na světě málo a je nesmírně důležité si neustále připomínat že slušné chování a ocenění je základ spokojeného a úspěšného života.

 

Pro obecnější poděkování je zde na výběr také mnoho různorodých a krásných květin, můžete zvolit například hortenzie, kosatce nebo netradiční hrachor. Ovšem pro obecnější poděkování funguje naprosto každá květina, která už svým způsobem přináší vděčnost.

From our offer

KYTICE ČERVENÝCH RŮŽÍ

KYTICE ČERVENÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

KYTICE ŽÍHANÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽÍHANÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

ORANŽOVÉ RŮŽE

ORANŽOVÉ RŮŽE
pcs ? 0.00 $

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

ZITA

ZITA

TINSY

TINSY

SUNNYS

SUNNYS

ŽANETA

ŽANETA

ZOE

ZOE

VENDY

VENDY

RONDA

RONDA

ZILI

ZILI

VIOLETA

VIOLETA

VINSI

VINSI

VINI

VINI

VILI

VILI

TRUDY

TRUDY

TANA

TANA

RORY

RORY

RISA

RISA

LARA

LARA

ILIANA

ILIANA

ADRIANA

ADRIANA

AGATA

AGATA

AGNES

AGNES

ALEXIS

ALEXIS
Favourite

ALICE

ALICE
Favourite

DAFNE

DAFNE

ADEL

ADEL

DARLA

DARLA

AMANDA

AMANDA

DONNA

DONNA

BABEL

BABEL

BARBARA

BARBARA

CLOE

CLOE

ELISE

ELISE

CINDY

CINDY

ELOIS

ELOIS

LEONA

LEONA

NIKOLETA

NIKOLETA

MONIKA

MONIKA

KLAUDIE

KLAUDIE

BIBIANA

BIBIANA

BELINDA

BELINDA
Not for sale

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

How to choose the right color of roses

How to choose the right color of roses

In this article we will explain how you can choose the colors of roses, We hope you do make the choice of bouquet you send to your loved ones.

read the whole